sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Viikonloppu täyshoidossa

Voi voi. Tämä bloggari ei kyllä nyt ole ehtinyt leipoa tai kokkailemaankaan sen kummemmin. Viikonloppukin meni ystävän luona täyshoidossa, omaa stressaavaa arkea pakoillessa. Eilen saimme ystäväporukalla nauttia ihanan kolmen ruokalajin illallisen. Illallinen oli kiitosta viime kesän kaasoiluista, ja ai että, kyllä oli herkullista ruokaa. Näitä kaikkia täytyy kokeilla myös itse pikimmiten, kunhan saadaan reseptit vaihdettua! Kiitos vielä kesän morsiolle!!

Illalliseen kuului ihana graavilohitartar saaristolaisleivällä tarjoiltuna. Pääruokana oli herkullista vegepaellaa ja kuhaa sahramiaiolin kanssa. Voi vitsi oli muuten hyvää tuo sahramiaioli, sopisi varmasti moneen muuhunkin ruokaan! Illallisen kruunasi suklaafondant ja kermaliköörimousse, joka ainakin päätyy kokeilulistalle heti kun vaan aikataulut sen sallivat. (En tiedä miten olen muka tällä hetkellä näin kovin kovin kiireinen?!?)



Ilta huipentui vielä Tampereen keskustassa sijaitsevassa Minibaarissa hyvien drinkkien äärellä. Voin suositella kyllä myös kyseistä kuppilaa, tosi hyviä ja kohtuuhintaisia drinkkejä!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti