sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Talvinen sunnuntai

Viikonloppu on sujunut leppoisasti ihan vapaalla. Me ollaan hengailtu porukalla joka päivä, syöty ja pelailtu ja tottakai myös ulkoiltu koska säät on olleet ihan mahtavat! Tänään ulkoiltiin Naantalissa. Meri oli jäätynyt niin paljon että pojat uskaltautuivat luistelemaan ja me tytöt käppäiltiin ympäri jäätä ja tottakai Muumimaailmaa. Käytiin vähän kurkkimassa onko muumit jo heränneet talviuniltaan, mutta liikettäkään ei nähty joten eiköhän sielä vielä nukuta.

Innokas ensikertalainen Muumimaailmassa

Sää suosi kaikkia ulkoilijoita. Vaikka tuuli oli aika kylmä ja pakkastakin reippaat kymmenen astetta, oli jäällä muutamia muitakin luistelijoita ja hiihtäjiä kuin meidän tyypit. Riittävästi vaan vaatetta päälle ja tossua toisen eteen niin lämmin siinä tulee.  Terkkuja vaan kaikille reissajakavereille esimerkiksi JENKEISSÄ ja UUDESSA-SEELANNISSA, ihan kivaa täälläkin on ;)


Nyt täytyy alkaa kerätä energiaa ensi viikkoon ja sen koitoksiin. Etenkin mun energiaa (ehkä enemmän henkisellä tasolla :D ) vie tällä viikolla alkanut ruotsin pakollinen kurssi, mistä olen nähnyt jo kaksi kertaa maailmanlopun painajaisia. On se jännä kun viiden vuoden tauon jälkeen tuo ruotsin opiskelu ei suju ihan hirveän mallikkaasti. Ei se nyt lukioaikoinakaan erityisen näppärästi sujunut, mutta voi morjens mikä paniikki näin tauon jälkeen... Ehkäpä siirryn nyt vaan Pinterestin puolelle etsimään jotain inspiroivia sanoja tähän opiskeluahdistusmasennusmaailmanlopunfiilikseen !

Taitoluistelijapojat




Tsemppiä kaikille uuteen viikkoon ja nauttikaa ihanista talvisäistä!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti