maanantai 3. kesäkuuta 2013

Ihana juhlantäyteinen viikonloppu

Ihana kesä!

Viikonloppuna juhlittiin kevään kauneinta ylioppilasta, minun pikkusiskoani. Päivä oli ihan huippu, aurinko paistoi, tunnelma oli upea, ihmiset iloisia ja ruoka hyvää. Reilulle sadalle hengelle suunniteltu menu sisälsi mm. cesarsalaattia, makaronipestosalaattia, sienisalaattia, possua hoi sin-kastikkeessa, lohta, tonnikalapateeta, hedelmiä, juustoa, muutamaa leipää sekä aivan ihania pikkuleipiä ja kakkuja. Ruokatarjoiluihin osallistui paljon ihmisiä ja omalle kontolle jäikin vain focaccian leipominen. Kakut juhliin väsäsi Lämmöllä Tehtyä blogin Maija, kiitos ihan hirmuisesti! Kakut olivat niin kauniita ja ihanan makuisia, nam! Possu kastikkeineen sekä salaatit olivat isän ja hänen naisystävänsä käsialaa, sienisalaatti isän äidin ja pikkuleivät mummin tekemiä. Isosisko leipoi ruisleivät ja marengit. Juomina näiden herkkujen kanssa tarjoiltiin viiniä, sangriaa, mehua sekä vettä.

Juhlat jatkui pitkälle yöhön. Aamukolmelta lähdettiin vielä rantasaunalle yösaunaan ja yöuinnille. Tai siis rohkeimmat ui, minä vilukissana kastoin varpaat, mutta sunnuntain auringonpaisteessa uskaltauduin minäkin heittämään talviturkin!

Päivä oli kaikinpuolin onnistunut, nyt pitää laskeutua tästä juhlahumusta takaisin arkeen ja palata takaisin töihin. Ainiin ja muuttolaatikoiden ääreen, me nimittäin saatiin TÄNÄÄN uuteen asuntoon avaimet, hyvästi haisulinaapuri!




Possua hoi sin-kastikkeessa


Kolmen suklaan juustokakku Á la Maija





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti