maanantai 20. toukokuuta 2013

Viikonloppu Messilässä

Pääruokaa lihan ystäville
Viikonloppu meni taas aivan liian äkkiä. Tai oikeastaan koko viime viikko meni tosi äkkiä, ehkä juuri siksi että koko viikko oli vapaa ja koko ajan oli mukavaa tekemistä. Tai no tiistaiaamun tenttiä en lue ehkä niin mukavaksi ohjelmanumeroksi, mutta muutoin aika kului mukavissa merkeissä. Sisko oli koko viikon meillä kylässä Tallinnan reissun jälkeen, sitten vähän Aatuiltiin ja viikonlopuksi suunnattiin Messilään. Tänään työt kutsuu, mutta onneksi vasta illalla.



Messilässä juhlimme hieman miehen isän 60v synttäreitä, ja tavattiin miehen sisarusten puolisoiden vanhempia. Oli hauskaa tutustua uusiin ihmisiin, ja oppia tuntemaan myös jo hyviksi ystäviksi muodostuneiden ihmisten vanhempia. Ohjelmaan kuului erilaisia pelejä ulkona ja tietenkin hyvää ruokaa. Omista tekeleistäni ruokapöytään en muistanut tietenkään ottaa kuvia, mutta päivällisestä Messilän Kartanoravintolassa muistin napsia muutamia otoksia. Kartanolla söimme kolmen ruokalajin päivällisen, vaihtoehtoina liha tai kala. Molemmat vaihtoehdot kuulostivat tosi herkullisilta, ja ilmeisesti myös maistuivat siltä, mutta itse päädyin lihaan. Lihamenussa alkuruokana tarjoiltiin parsaa, hollandeskastiketta sekä ilmakuivattua kinkkua. Väliruokana  tarjoiltiin tyrnisorbettia ja pääruokana naudan sisäfilepihvi, paistinperunoita sekä lämpimiä vihanneksia sienimuhennoksen kera. Koko komeuden kruunasi vielä suklainen jälkiruoka.

Mutta yhteenvetona voisi todeta että viikonloppu oli kaikenkaikkiaan erittäin onnistunut, ihanaa nähdä ystäviä ja sukulaisia pitkästä aikaa ja rentoutua. Kiitos kaikille, olette rakkaita!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti