perjantai 3. toukokuuta 2013

Arkistoista kaivettuja ruokia


Taas on suu rikki ja naama turvoksissa, ja ruokalista koostuu kylmästä ja pehmeästä ruoasta. Jee jee. Tässä kun nyt makailen seitsemättä tuntia sängyn pohjalla tuli mieleen että voisinhan mä päivittää blogiin ainakin yhden ruokajutun mikä on jäänyt postaamatta. Viime viikonloppuna heitin uunivuokaan perunoita, porkkanoita, bataattia, sipulia ja valkosipulia epämääräisinä lohkoina, joiden päälle lorautin oliiviöljyä ja mausteita. Paistoi kanafileitä vähän aikaa pannulla ja heitin kanatkin sitten uuniin kasvisten päälle ja peittelin koko komeuden foliolla. Uunissa lämpötilaa oli 200 astetta ja koko homman valmistumiseen meni n.40 min. Valmiin vuoan kanssa tarjoilin vielä pestoa, ihan suoraan kaupan purkista, kekseliästä vai mitä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti