maanantai 8. lokakuuta 2012

KuviaKuvia

Lisää kuvia ihanista ruoista ja ihanasta matkasta :) Joko sullakin alkaa matkakuume nousta?


 Toi juustokakku tuossa ylhäällä oli ehkä parasta maistamaani passionjuustokakkua. Just sopivan kirpeää ja makeaa samaan aikaan, ja koostumus oli ihan täydellinen. Siis suussasulavaa kertakaikkiaan! Nyt sitten alkaa vimmattu täydellisen passionjuustokakkuohjeen metsästys, koska tota on pakko saada vielä uudelleen. Tai tietysti, voihan sitä aina tonne matkustaa uudelleen ihan vaan juustokakun takia...
 Tässä vähän rapuja valkosipulilla ja korianterilla maustettuna. Korianteria tuolla käytettiin mausteena tosi paljon. Nää tälläset ravut oli ihan super herkullisia, mehukkaita ja sopivan mausteisia.
Drinksut oli suosittuja loman aikana, koska viini oli niin törkeän kallista!

 Uppopaistaminen oli tosi yleistä. Tässä on miehen uppopaistetut mustekalarenkaat. Rasvaistahan se toki on, mutta samalla myös tosi herkullista.
Tämän kaltaista settiä kannattaa kokeilla ehdottomasti jos Thaimaassa matkustelee. Usein ravintoloissa oli mahdollisuus tilata tällainen lautanen, jossa on montaa eri ruokalajia samassa setissä. Näistä seteistä syö helposti kaksikin, ja samalla saa maisteltua useampaa uutta herkkua.

 Tämä ruokalaji oli miehen lemppareiden joukossa. Possua, paria kastiketta, parsaa ja perunamuussia. Melkoisen miehekkään kokoinen annos muuten !
Pippurikanaa

 Tyypillistä oli myös tilata ravintolassa kokonainen kala. Sen sai sitten ihanasti maustettuna ja kauden kasviksilla ja vihanneksilla höystettynä lautaselle. Katukeittiöissäkin sai tilata kaloja, ja silloin sai jopa itse valita tiskistä kalan jonka haluaa pistellä napaansa.


 Wine Connection oli ainoa paikallinen (tai kai se oli laajemmin Aasialainen ketju) ketju, josta sai viiniä edes suht edullisesti, vaikka oli se sielläkin aavistuksen ylihinnoiteltua. Ruokaa kyseisestä ketjuravintolasta sai myös. Ruoka oli hyvää ja suhteellisen edullistakin, suosittelen!

Tätä kalaa me ei kuitenkaan pistelty poskeemme..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti