maanantai 12. maaliskuuta 2012

Köyhät Ritarit



Sunnuntai aamuna herkuteltiin, ennen kuin lähdettiin ulkoilemaan Ruissaloon upeassa kevät säässä. Brunssi oli muuten vähän laihanlainen, mutta ritareihin aineet löytyi kaapista. Pullaa oli jäänyt pakkaseen valmiina viipaleina jostain kekkereistä, ja kuohukermaakin sattui löytymään jääkaapista. Tein 3 palaa ritareita per naama, ja se tuntuikin ihan riittävältä satsilta, ainakin noin heti "aamutuimaan".
 
Köyhät Ritarit (4:lle) 
8 - 10 viipaletta pullapitkoa

3 dl maitoa

2 - 3 kpl munaa

2 - 3 rkl sokeria

1 tl vaniljasokeria
kermavaahtoa
hilloa

Leikkaa pullapalat paksuiksi viipaleiksi. Vatkaa munat sekaisin kulhossa. Lisää sokerit ja maito edelleen vatkaten. Kaada seos laakealle vadille ja imeytä kokonaan pullapaloihin. Kuumenna iso paistinpannu miedolla lämmöllä ja sulata siinä voi. Ruskista pullapalat voissa molemmin puolin hitaasti miedolla lämmöllä käännellen. Tarjoa ne lämpiminä kylmän kermavaahdon ja hillon tai marjojen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti